Search the Community

Showing results for tags 'modem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Iris Forum
    • General
    • Questions/Help
    • Bug Reports
    • Parity
    • Feature Requests
    • Hacks & Unsupported Devices
    • Vendor Forum
    • Other Devices
    • Off Topic / Market Place

Found 5 results

  1. Selling my 4G modem. I dropped the cellular backup from our plan, and now I have no need for it. Price includes shipping for the continental US. Edit: -sold-
  2. Are there any other 4g modem/routers that are compatible with Iris for backup or are we stuck with this one... https://www.lowes.com/pd/4G-LTE-2GHz-802-11N-Wireless-Router-Works-with-Iris/1000099843
  3. I have a 4G USB modem (v2) for sale. I used it for a few months, but then moved to a different backup method. $50, with free shipping.
  4. Hello- I have switched to the basic plan, which means no more rules and no more Smart Buttons to activate them. Instead, we use Alexa turn things on and off, and it works pretty well and saves us $10 a month. I also have a USB modem that I was never able to use as coverage in my area is poor. For sale are: 18 v1 Smart Buttons - All include batteries and most have at least 80% life left I would prefer to sell these as a set to one buyer for $120. Otherwise, I'll list them one at a time on eBay. 1 v2 USB modem The modem is for sale for $50. I will include the shipping for free with both of the items. Please contact me if you are interested and thanks for looking.
  5. The new cell modem has three bugs: - If a door is opened before the switchover to cellular (which I believe takes at least 30 seconds, possibly sometimes up to a couple minutes), it takes 2-3 minutes to notice and sound the alarm. - It can fault out, rendering it useless. While it worked initially for me, after running on cellular for 5-10 minutes, it completely faulted out, leaving the system without any communication or function. App figured out it had lost communication a couple minutes after the hub started blinking red. I gave it about five minutes, but it never reconnected. I've got solid Verizon 4G coverage, so it wasn't Verizon. - It doesn't log anything about loss or regaining broadband to History.