• Content count

  • Joined

  • Last visited

  • Days Won


Everything posted by accessdenied79

  1. Contact sensors falling off

    Anyone else having contact sensors go in the weeds? I have had three crap out this week, two I have had to re-pair and one just a battery pull fixed it. My keypad is sucking batteries all of a sudden also. I would send an attachment but it says max size 0.02MB.
  2. Notifications Not Working

    Anyone else’s notifications not working this afternoon/evening? I am missing scenes and contact notifications. Don’t think keyfob worked today when wife got home either. Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Batteries Depleting Rapidly

    Duracell. These last “low” ones I am going to let go until they are completely dead since that glass break has been at 1% for two months.
  4. Batteries Depleting Rapidly

    Anyone seeing their devices chewing though batteries at a quicker rate? Seems when the contact sensor dropping off problem started I noticed batteries going dead in several devices also. One of them was the keypad in the kitchen. So these batteries are only a week or two old and I got this, this AM “Your Keypad - Kitchen's battery level at Home is low. Change your batteries as soon as possible.” I looked yesterday and the battery was 60% which was surprising since I just replaced the batteries and now it’s dead? I have several other devices that report below 50% that I don’t think should be.
  5. Batteries Depleting Rapidly

    I would write it off to that if it weren’t some devices that I replaced the batteries less than two weeks ago, are “dying” again. On the same note, I had a glass break say low also and it has been sitting at 1% for over two months now. Maybe something is off with the algorithm for battery levels. 🤷‍♂️
  6. Batteries Depleting Rapidly

    And another one today 🤦‍♂️ Your Back Door's battery level at Home is low. Change your batteries as soon as possible.
  7. New iOS app 2.9.2

    Yes, one thing I noticed they fixed was the live view of a camera that was recording. It would just sit there and try to load but never do anything, seems they fixed that. I saw a list on the official site I believe of the changes, there were a few more.
  8. New iOS app 2.9.2

    New app hit the AppStore. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. Notifications Not Working

    Of course, now they are working after I posted it. Maybe the new app fixed it, who knows.
  10. Tapatalk

    Best news so far today!!! Thanks Otto! I deleted the app awhile back thinking it wouldn't work again, reinstalling, lol.
  11. Back before the last two iOS releases of the app (hasn't worked the last two versions), I would get a notification that a camera has detected motion and it will start recording. I could open the app and press on the camera that is recording and see a live feed of that camera and even skip back on the live video to see what triggered the camera to record even before it was finished recording and converted into a "clip". Now when I press on the camera thumbnail all it does is put a spinning wheel in the middle of the screen and nothing ever loads, also the camera thubnail previews will refresh over and over, but actually they just look like they are flickering. I haven't been able to use this feature anymore (I believe 2.9 and 2.9.1, whatever the current release is and the one before). Also put this on the Iris Community under bugs. This is happening on the Outdoor V1 camera, haven't tested it on the others yet.
  12. Contact sensors falling off

    The battery is reading 2.9 volts. I pulled the battery and it didn’t fix it. I put a battery in that read 3.0 volts and it lit back up. No way 0.1 made a difference, but it is back online now. They are all on the back of the house except the mailbox, interesting for sure. Guess I will wait to see which one is going next.
  13. Contact sensors falling off

    Looks like the issues still continue, just got a notification that my garage upper deck door was offline, zigbee V2 contact sensor. I did the zigbee mesh reset power trick about two days ago.
  14. Contact sensors falling off

    I will do the rebuild here in a few. The last time I posted about them being offline was the last time they were. It was acting like the hub just forgot its pairing info, when I removed the battery the contact sensor acted like it wasn’t paired before. All has been good since last Sunday when I fixed the one in my mailbox.
  15. Contact sensors falling off

    Posted it here, so we will see what they say.
  16. Contact sensors falling off

    I had two more contact sensors drop off this weekend, both of them I had to force remove and re-pair them. This is getting old, quick, makes me wonder what is going out next. Z-Wave has been fine, all mine has been battery operated zigbee devices, and the batteries are fine with the exception of the keypad chewing two sets of batteries.
  17. Contact sensors falling off

    At least I know that I am not going crazy then. I haven’t had that many devices drop (yet) but I just went through two sets of batteries on my V2 keypad.
  18. Outdoor camera disconnected

    My cameras wireless range has gotten crappy over the last two weeks. I checked for channel interference and all that and it is fine. I have a wireless garage door controller in the same spot and it shows 95% signal and the camera shows 45-50% in the same spot. Well the camera is in line of sight through a window and the garage door controller is through three walls. Not sure why the cameras signal is so low.
  19. iOS v2.9.0

    And it supports the full screen of the iPhone X now.
  20. Firmware Updates

    That would explain why my Gen1 outdoor camera went to S#!T the other day. I have been using it to monitor a squirrel that has been in and out of my attic and noticed Friday that the motion is crap on it now.
  21. Iris V2 camera light

    I have not seen this until today when I installed a camera on my garage after I moved; a red led. I had to extend my camera power wire because it wouldn’t reach the outlet and I used some solid wire for a garage door opener because it looks about the same diameter. When the camera is powering up there is a bright red LED in the bottom left corner that comes on for a little bit then goes out. This isn’t the IR LED’s but a single one in the bottom left. Anyone know what this means? I have looked it op online and can’t find anything. Thanks in advance.
  22. Iris V2 camera light

    Exactly, that is why I was asking here. I might get some larger wire and re-run it today to see if the issue goes away. I will post a pic of it, as I didn't know there was a LED on the front, and let y'all know if this fixes it.
  23. Iris V2 camera light

    Yeah, I know they make the extension cables but they don't sell them in the store and this was a free option. I extended an outside V1 camera a long time ago through the attic with two 18awg wires and it worked for years. Yeah I am sure that I didn't reverse the polarity I was an installer for several years and been in electronics all my life so that I know is correct . Also that was the first thing I checked when I saw the red light come on, it just comes on for several seconds after plugging it in but doesn't do it on other cameras. If I had to make a guess it would be that the garage door wire might not be large enough for adding length, but the camera functions fine. The garage wire had the same gray stripe as the Iris power cable so it was easy to match. Thanks for the reply.
  24. iOS 2.8 is Now Available

  25. Reboot hub from Mobile App?

    I was talking about the website itself, not the app. or whatever it is, lol.